top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Actie Is Reactie #41

Maniakaal Sabbaticaal

Zo, die post van gisteren heeft wat reacties opgeleverd! Als we nog twijfelden of er met enige interesse gelezen wordt, en of jullie onze posts serieus nemen, dan hebben we daar vandaag op overduidelijke wijze antwoord op gehad. Zo liepen we bijvoorbeeld Willem tegen het lijf, die als eerste zei dat hij écht wel onze posts las. Of we een beetje wilde dimmen (LOL)! Mooie opmerking van Hester ook. We moeten de frequentie wat omlaag brengen. We zijn immers een "Sabbaticouple" op weg naar een sabbatical! Take it easy! En dat laatste is eigenlijk de rode draad die door de vele reacties die we vandaag kregen liep; doe wat minder, maar doe het beter! Ok, point taken! Dat was wat we wilden -feedback-, en die hebben we gehad. Mooi, we hebben een publiek. Dat wilden we, en nu moeten we daar ook naar luisteren. Ander goed punt was van Gerard. Hij zei dat hij al sinds onze aandelenactie in 2013 ons volgt, omdat we toen een duidelijk standpunt innamen tegen de grote, boze bank. Hij mist nu duidelijkheid omtrent ons doel van dit blog en onze plannen. Hierover hieronder meer. Jennifer zei min of meer hetzelfde, en stipte het "vergroten van het verlangen" aan onder onze volgers bij een iets minder maniakale frequentie. Dat laatste typeert ons, én de way of life waar wij dus duidelijk nog steeds in zitten; we zijn nog steeds met een vaartje van tig kilometer per uur aan het door-razen. En dan missen we wel eens wat zaken. En de essentie daarvan. Dus doel dubbel geraakt! Jullie lezen klaarblijkelijk wat we schrijven, én jullie voelen aan wat we goed én fout doen én weten dat over te brengen. We hebben een -heleboel- echte online relatie(s)!ADHD Werkt Niet Mee

Vandaag hebben we ook een gesprek gehad met Leks. Leks is een negenentwintig jarige internet-marketing-goeroe die zo lief was om ons een masterclassje internet marketing te geven. Dat komt omdat we hem hebben gevraagd hoe wij nu middels online marketingformules inkomsten kunnen genereren met een aantal ideeën die we hebben. Kijk, de sabbatical naar Santiago De Compostela is een begin en start van een nieuwe periode in ons leven. We hebben, ter verduidelijking, naast een aantal commerciële ideetjes -meer is het nog niet- ook het idee opgevat om al reizend naar en van onze sabbatical-tocht allerlei leuke, interessante plekken aan te doen, en dan met name plekken waar je kunt overnachten, eten en mooie streekproducten kunt kopen. We willen een platform creëren waarmee we jullie in contact kunnen brengen met deze plekken. Boeken jullie daar iets of bestellen jullie iets, dan betekent dat inkomsten voor ons. Dat platform wordt een andere dan dit blog, wat we natuurlijk gewoon blijven bijhouden als reislogboek, maar doordat we hiermee al een lezersschare opbouwen zal het straks makkelijker zijn om traffic te creëren op het andere-commerciële- platform. Daarnaast hebben we nog wat ideeën die daar relatief makkelijk mee zijn te combineren -allemaal online marketing- en verkoopkanalen- en hopelijk voor genoeg inkomsten gaan zorgen zodat we zorgeloos op pad kunnen en kunnen blijven. Wellicht kunnen we voor partijen onderweg ook nog wat betekenen. Bijvoorbeeld een vlag met je logo op de top van de Eiffeltoren zetten of zo. Is toch exposure, nietwaar! Hoe dan ook, dat behoeft nogal wat planning en voorbereidend werk begrepen we van Leks. God zij dank hebben we nog 9 maanden! We moeten het iets rustiger aan gaan doen willen we alles op de rit krijgen op tijd. Onze -vermeende- ADHD werkt wat dat betreft niet mee! We moeten even een paar stapjes terug doen om volgend jaar een echte stap voorwaarts te kunnen doen. Easy boy, easy!


Status naweeën rechtszaak

Vandaag een gesprek met de andere partij gehad. Ook nog even tussendoor! Helaas nog niets concreets te melden. Onderhandelingen op dit niveau zijn spannend en gaan over serieuze bedragen. Wij zijn natuurlijk de eigenaren/ondernemers, en wij willen wel doorpakken. Als de andere kant dat ook wil, dan kunnen we er snel uit zijn. Helaas hebben we nog een hobbel te nemen. Er moet nog een passage uit het vonnis verduidelijkt worden. Zodra dat is gebeurd is er wat ons betreft geen obstakel meer om spijkers met koppen te slaan. We wachten op antwoord van de andere kant om een verzoek tot uitleg bij de rechtbank neer te kunnen leggen. Het wordt dus weer vervolgd. Mooi cliffhanger, nietwaar?!


Stand Biedingen Per 15-07-2020


#2 Sophia Loren / Hoogste Bod € 50,00

#6 Amy Winehouse / Hoogste Bod € 50,00

#7 Audrey Hepburn / Hoogste Bod € 30,00

#9 Barrack Obama / Hoogste bod € 15,00

#12 Pablo Picasso / Hoogste Bod € 30,00

#13 Salvador Dali / Hoogste Bod € 30,00

#14 Al Pacino / Hoogste Bod € 60,00

#16 Elvis Presley / Hoogste Bod € 40,00


Leuk mensen, er wordt opgeboden tegen elkaar! We zijn benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen. Alle opbrengsten gaan in de "sabbati-bus" (lief, hè?!), en blijven daar tot de start van onze sabbati-trip. Hier worden de fundamenten gelegd! En daar helpen jullie aan mee. Leuk!


Update Schoonzus Kiki

Kiki is vandaag verhuisd van het AMC naar het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk om daar verder te herstellen van haar drie (3!) hersenbloedingen. Dichterbij huis! Babystapjes, maar het zijn stapjes. Fijn nieuws!


Jac&Jordi

205 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page