top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Gedeelde smart is halve smart. #1

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020

Met de billen bloot

Dit blog wordt geen klaagzang. Het wordt niet zielig, en ook geen roep om aandacht. Hier geen gesnotter of aandachttrekkerij. Niets van dat alles. Maar we gaan wel met de billen bloot. 25 jaar ondernemerschap, 8 verschillende zaken en god weet hoeveel verhalen verder over hoe we het beter, of beter niet, hadden kunnen doen hebben er voor gezorgd dat we wat te vertellen hebben.


Glimlach

Denk je dat jij in de shit zit? Waarschijnlijk wel, maar je bent niet alleen! Zo, dat voelt al een stuk beter, nietwaar? Wij willen je deelgenoot maken van onze ups&downs. Gedeelde smart is immers halve smart, en onze missie is om je met een glimlach je situatie te laten relativeren.Masochistische trekjes

Onze zwakte -één van de- is dat we ietwat goed van vertrouwen zijn, en dat heeft ons nogal wat situaties opgeleverd die ons economisch gezien wat minder stabiel hebben gemaakt. Aan de andere kant zijn we in een kwart eeuw dusdanig vaak op onze bek gegaan, dat we een licht masochistisch trekje hebben ontwikkeld en we er hard om kunnen lachen. Of er nog steeds vol verbazing op terug kijken. Hoe dan ook; we lijden er verder niet persoonlijk onder, en zien het meer als iets wat we hebben mogen meemaken.


Het was maar geld

En de primaire les die wij uit deze achtbaanrit hebben mogen trekken willen we met zo veel mogelijk mensen delen. Het kan namelijk altijd weer erger. En het was maar geld, toch? Juist! En mocht je nu nog vastzitten in die neerwaartse spiraal van boosheid omdat het voelt alsof alle eikels op deze wereld je een oor hebben aangenaaid, bedenk dan dit; "Je was er zelf bij".


Veel leesplezier met onze toekomstige blogs! We streven er naar om dagelijks iets te posten, en willen Elja Daae, een pro-blogger die ons allemaal tips heeft gegeven, bedanken. Zij heeft ons met haar online blogcursus mega op weg geholpen!


Jac&Jordi

786 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page