top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Dé Oplossing Tegen Avondklokken #77

Walk And Don't Look Back


Avondklokken, gestoorde presidenten, religie in z'n algemeenheid en voetbalwedstrijden zonder publiek maar mét juich-geluid. Het zal allemaal wel. Wij lopen door. Niet over of weg, maar door. Heel bijzonder te ervaren hoe rustgevend én tegelijkertijd energieopwekkend wandelen werkt. Gisteren 17 kilometer gelopen in marstempo met volle bepakking, maar vanochtend alweer vroeg er uit om snel even wat werk in de fabriek te doen zodat we weer konden/mochten! Wanneer we om ons heen en achterom kijken, dan weten we het zeker; vooruitkijken is het devies. Wel een beetje stalpoten nu. Gelukkig nog 112 dagen te gaan, zodat we kunnen trainen tot we de Camino achterstevoren kunnen lopen. Of hinkelend. Genoeg uitdagingen dus. Wereldwijde lockdown of niet. Desnoods starten we in Friesland. En voordat iemand zich beledigd voelt; daar is helemaal niks mis mee!


Make Over Bus

De beloofde start van de make over van onze bus laat nog even op zich wachten. Zoonlief is aan het verhuizen, en daarvoor had hij de bus nodig. We hebben auto's geruild. Hij de bus, en wij de cabrio. Ik zeg nog tegen hem; "Hou je hem wel heel?!" Vervolgens sloop ik het cabrio-dak van zijn auto, en moesten we een uur op de ANWB wachten met een half omhoogwijzende achterklep. Karma?


Over Die 112 Dagen...

Nog 112 dagen totdat we inpakken en wegwezen. Wij tellen letterlijk af. We zitten in een bubbel die we helemaal niet kennen; werken, klaar met werken, eten, slapen, werken, klaar met werken... Weekend! Heel vreemd, en helemaal niet wie wij zijn en wat we willen. Ons respect voor iedereen die dat/kan/volhoudt groeit met de dag. Het vreemde geoliede gevoel waarmee de dagen wegglijden past ons helemaal niet. Is dat een glijdende schaal? Met als hoogtepunt vrijdagavond? Nee, daar zijn wij niet voor gemaakt. Wij kijken uit naar de Pyreneeën! Diepe dalen en absolute hoogtepunten. Kom maar op! Er is nog plaats in onze rugzak!


Jac&Jordi

212 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page