top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

DayBreaker Krijgt Vorm #74

Ons Eerste Stappen Op Weg Naar Plan D

Vandaag hebben we een promovideo opgenomen voor DAYBREAKER! We hebben al eerder verteld dat we op zoek zijn naar online projecten die we straks on-the-road kunnen managen. Nou, DAYBREAKER is er zo eentje. Kijk, wij hebben wat pech gehad zo links en rechts de afgelopen tijd, maar we zijn er niet slechter van geworden. In tegendeel; wij hebben het gevoel dat we er sterker uit zijn gekomen. En dat is een heel gaaf gevoel! En dat willen we delen. Wij staan elke dag om vijf uur op. Voor ons is elke nieuwe dag een nieuw begin en een nieuwe kans. Zweverig? Nee! Zo staan wij er echt in. We hebben natuurlijk een beetje mazzel dat we sowieso ochtendmensen zijn, dus dan is het altijd wat makkelijker praten, maar desalniettemin. Pas zeiden we dat we om ons heen best wat mensen zien die de hele lockdown-virus-situatie niet zo goed trekken, en dat vinden we jammer. Wanneer wat meer mensen een powerboost zouden krijgen, dan zouden ze misschien met meer kracht de dingen tegemoet kunnen treden. Dus daar willen we bij helpen, en dat gaan we doen met DAYBREAKER. Straks, wanneer we beginnen aan onze tocht naar Santiago De Compostela en daarna naar waar dan ook, gaan we een aantal keer per week live de dag beginnen met een lekkere ochtend sessie om er opgeladen tegen aan te kunnen. Wat we dan gaan doen? Nou, zie het maar als een warming-up waarmee je de dag fysiek én mentaal aan kan. Een beetje een een low-profile-Haka. Zonder de tatoeages overigens! De promovideo die we hebben opgenomen gaan we gebruiken voor de presentatie aan een klant van ons die we hopen te enthousiasmeren om de sessies beschikbaar te maken voor hun personeel dat al sinds het begin van de Corona-ellende thuis werkt. Héél benieuwd wat ze er van vinden!?Voor Iedereen Wat

Natuurlijk is het leuk wanneer we bedrijven kunnen "binnen hengelen" om een beetje vast inkomen te genereren, maar we doen het eigenlijk om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om de dag lekker te beginnen en ze een duwtje te geven in de goede richting. We gaan live de sessies uitzenden. Elke keer weer van een andere plek op de route. We zijn nu bezig uit te vogelen hoe we live mensen kunnen laten inloggen via onze site. Voor de live sessies vragen we dan één eurootje per keer. Daarna kan iedereen ze zien op ons Youtube kanaal. Gratiesch en voor niks. Maar we hopen natuurlijk ook op wat live volgers. Dan kunnen wij weer vooruit zogezegd. Voor iedereen wat dus.

Rectificatie

Op onze post over onze daktent hebben we nogal wat felicitaties gekregen met onze aanschaf van de Landrover! Lieve mensen, die Landrover was maar ter illustratie van de daktent die op het dak van die Landrover staat. We hebben dus een mooie gebruikte tent besteld die we in februari ophalen en op het dak van onze Renault bus zetten. Géén Landrover dus. Rijd ook niet echt lekker; de deur zit zowat halverwege je stoel en het stuur staat scheef. En hij is dorstig! Toevallig kwamen we leuke lui tegen die toen wij onze daktent bestelden net die van hun op hun... Landrover lieten plaatsen! Ben benieuwd wat ze uiteindelijk van die auto zijn gaan vinden. Zij gingen op weg naar de ruige toendra's van Lapland. Beetje ver weg voor ons. En aangezien wij in een Renault bus rijden, waarschijnlijk ook weer niet echt aan te raden. Daar heb je dan weer een Landrover voor nodig. Nou ja, hoop dat we ze waar dan ook weer eens tegen komen om te vragen hoe dat was. Lapland in een Landrover.


Jac&Jordi140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page