top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

De SabbatiBus Wordt Een Hele Klus #79

Kort Maar Krachtig

Vandaag een korte update. We hebben materialen gekocht om aan de bus te beginnen. Dat gaan we delen, maar eerst nog een dochter verhuizen en dan half december echt aan het klussen. Eind januari gaat de daktent er op. Dan nog wat verlichting er in op zonne-energie en we zijn ready to roll!


Onze officiële pelgrimpassen zijn binnen, dus de puzzelstukjes vallen op hun plek! Verder niet heel erge/leuke/vreselijke/spannende zaken te melden, behalve dat we nog 98 nachtjes slapen te gaan hebben. Dat is eigenlijk wel weer heel erg leuk! Oh ja!! Over een week is de eerste site af! BV oprichten en rekeningnummer aanvragen is nog -nóg- een hele klus gebleken! Maar alles staat. Nu de webshop activeren, en de laatste puntjes op de "I" en lanceren maar! Nog even geen kerstcadeaus kopen hoor!Eerste Echte Try Out

We vergeten bijna nog iets! Volgende week zaterdag beginnen we aan een vijfdaagse tocht met volle bepakking door de kop van Noord Holland (je moet ergens beginnen). We gaan van Heerhugowaard naar Hoorn naar Enkhuizen naar Medemblik naar Schagen en weer naar Heerhugowaard. We vloggen dan elke dag als voorbereiding op hoe het straks gaat zijn. Spannend! Tot volgende week vanaf onderweg!


Jac&Jordi

230 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page