top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Doel Voorbij #40

Drama Verkoopt. Houdbaarheid Verloopt

We hebben een verhitte discussie hier! Wat gaan we nu weer vertellen? En Waarom? En voor wie? We zijn eerlijk. De cijfers liegen niet. Bijna 12000 hits in 6 weken. Da's niet mis. Dat is één lezer per 5 minuten. Zes weken lang non-stop. Maar het aantal reacties is niet echt heel spannend.


Bloggen we over een rechtszaak -die we zomaar zouden kunnen verliezen-, dan leest iedereen de post, worden we gedeeld en krijgen we allerhande feedback. Maar posten we iets luchtigs of proberen we iets te veilen of gewoon te vertellen, dan loopt de animo terug. We kijken natuurlijk rond op social media; Facebook, Instagram, Linked-In. En daar verbazen we ons best wel over eerlijk gezegd. Zoveel posts over van alles en nog wat. Likes, duimpjes omhoog, hartjes en wat al niet meer. Maar er komen echt heel weinig inhoudelijke reacties. Maar wel veel likes! Likes! Leest iemand al die posts wel? Dat lijkt niet uit te maken. Likes zijn de norm. Maar eerlijk gezegd; dat doen wij nu ook. Om "likes" terug te krijgen? Dat klinkt best wel droevig nu we het er over hebben...We posten en liken net zo hard mee. Mhhh, het lijkt de tijd te zijn voor weer een drama. Maar dat wilden we nu juist niet! We wilden iets positiefs uitstralen, en dat lukt volgens ons ook, maar het lijkt niet te werken. Doen we iets verkeerd? Of hebben we het teveel over ons zelf? Is er niet voldoende drama? Of misschien teveel? Of is de spanningsboog te kort en het aanbod elders te groot?


Kritische Blik

Waarom leest iemand onze posts? 700 lezers wanneer we een krantenartikel plaatsen, maar hooguit 200 lezers wanneer we iets anders plaatsen. Moeten we misschien een beetje jokken, en een heel gaaf en spannend verhaal vertellen dat iedereen op de punt van z'n stoel houdt? Stephan King is er ver mee gekomen! :)


Dus, Wat Gaan We Doen?

Nog maar één keer per week bloggen? Doorgaan op deze voet? Andere opties? Andere focus? Richten op de actualiteit, en amateur-journalisten worden.... Kijk, wij zijn eerlijk; we willen heel graag anderen helpen middels openheid van zaken van onze kant. Wij zijn fans van mensen die diep gingen en terug knokken. We pretenderen absoluut niet dat wij zo diep gingen dat we een Netflix serie verdienen, maar we hopen toch anderen een hart onder de riem te steken. Dus mensen, wat vinden jullie??!! Gaan we een switch maken? Laten we de boel de boel? We hebben een paar hele leuke commerciële ideeën. Die smeken om meer aandacht, dus dan gebruiken we de aandacht die we hiermee gegenereerd hebben gewoon voor de lancering van die platforms. Wij geven niet op! Wij hebben onze droom in de steigers staan. Maar we hebben natuurlijk wel een platform nodig , dus dan maken we de switch. En dat betekent niet dat we niet meer delen wat we willen delen. Alleen wat minder frequent. Is ook niks mis mee. Laat maar weten wat jullie vinden. Wij zijn volledig vatbaar voor alles! Of krijgen we alleen duimpjes en hartjes?! :)


Stand veiling

Okido. Hierbij de stand na 24 uur veiling. We voelen dat er hard-core bieders zijn die zich strategisch op de achtergrond houden tot het uur "U" nadert zodat ze meedogenloos toe kunnen slaan om zich uiteindelijk eigenaar te kunnen noemen van een deeltje van deze serie die alle ander fotoseries in de hoek zet. Zo! We hebben geen idee hoe je een doorsnee foto-liefhebber enthousiasmeert om een bod uit te brengen op een zwart-wit foto die op de keper beschouwd niet zo heel erg exclusief is, maar dat doet er nu niet zo veel toe. Ze zijn wel gaaf! Laat die creditcard wapperen, en doe een bod.


Stand Biedingen Per 14-07-2020


#6 Amy Winehouse / Hoogste Bod € 50,00

#7 Audrey Hepburn / Hoogste Bod € 30,00

#9 Barrack Obama / Hoogste bod € 15,00

#14 Al Pacino / Hoogste Bod € 50,00


Dat is helemaal niet slecht voor de eerste 24 uur! Zegt het voort, of houdt het voor jezelf. Maar het bieden is een uitdaging, dus zet in! Het zijn "Clubs&Subs-Originals". De foto's hebben jaren in onze restaurants gehangen, en hebben gezorgd voor vele weddenschappen; "Who's Who!"


Up-Date Over De Tegen-Partij

Morgen weer overleg met "De Tegenpartij". We houden jullie op de hoogte, want het is voor de vaste volgers spannend, en voor de nieuwe lezers interessant genoeg om je in te verdiepen. Kort door de bocht; Blijven we zitten of niet?! Wordt vervolgd!


Jac&Jordi
310 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page