top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Het Borrelt #23

Je Mist 100% Van De Kansen Die Je Laat Lopen

En daarom zijn we alweer volop aan het bedenken geslagen. Immers, omdat de pandeigenaar dwars lag, ligt en waarschijnlijk blijft liggen zijn onze kansen om Clubs&Subs door te zetten zo goed als nul. Dat is ons uitgangspunt naar de toekomst toe. Helaas, maar wel de realiteit. Wij leven volgens de bovenvermelde wijsheid van ijshockey legende Wayne Gretzky, dus we zijn alweer aan het denken geslagen. En we hebben een heel leuk plan bedacht! Het is een combinatie van online marketing, reizen, eten en drinken en minimale kosten. Ons doel was het creëren van vrijheid, een Sabbatical maar dan wel eentje met een beetje uitdaging, en omdat we nu eenmaal niet bepaald welgevuld uit de strijd zullen komen is een bron van inkomsten onvermijdelijk. We denken dat we een idee hebben!


Vijftig Plus En Dus

De kern van ons plan speelt rondom online marketing, "affiliate marketing" (thnx Leks!), vloggen en YouTube. We zijn+ niet achterlijk of zo, maar wel vijftig plus, dus... deze zaken zitten niet in ons DNA! We hebben de ideeën, snappen de grote lijnen maar we moeten ons eerst echt verdiepen in de technische kant van het verhaal én in het verdienmodel. Nu zijn we van het netwerken (Vooral Jac!) dus we doen een beroep op jullie: We zullen hulp nodig hebben en het liefst op barter-niveau om voor de hand liggende redenen. Ben of ken je iemand die op de bovenvermelde vlakken iets voor ons kan betekenen, dan houden we ons meer dan aanbevolen. Overal is een oplossing voor, toch?!Tipje Van De Sluier

We hebben ons de afgelopen 25 jaar een slag in de rondte ondernomen. Supergaaf, maar niet altijd met het gewenste resultaat. Nu we langzaam maar zeker terugkeren naar "Ground Zero", weten we wat we heel graag zouden willen maar ook wat we niet willen. Dat heeft geresulteerd in een idee waarbij we gaan doen wat we wel willen, en we heel erg opzichtig dat uit de weg gaan wat we niet willen! Kortom, we willen SAMEN iets doen (Sabbaticouple, toch?!) en we willen op pad en vrij zijn. Vrij van eikels, maar altijd open voor de eekhoorntjes. We willen terug naar onze passie -eten en drinken en alles wat leuk en lekker is- en daar op een kruideniersniveau mee om gaan. We hebben over ons zelf geleerd dat we niet in de wieg zijn gelegd voor zaken doen op hoog niveau, dat we niet worden getriggerd door grote sommen geld, dat we nog steeds het liefst samen iets ondernemen en dat we allebei helemaal happy worden van een goed glas en een lekkere maaltijd. Maar ook dat we klaar zijn met de stress van het ondernemen op traditionele wijze; 80 uur per week voor... ja, voor wat eigenlijk?? Om ons heen zien we nu opeens allemaal mensen die doen wat wij deden. Ok, ze verdienen iets meer dan wij, maar het is altijd veel makkelijker relativeren wanneer je op de tribune zit. En het bevalt ons wel op de tribune!


Uur U

Wat er ook gebeurt -en dat kan nog van alles zijn- wij hebben ons "Uur U" bepaald; 22 maart 2021 gaan we op pad. We beginnen met onze tocht naar Santiago De Compostela, maar dat kunnen we prima combineren met ons plan. Sterker nog, we willen eigenlijk dit najaar al met een "Beta versie" (we leren snel) aan de gang. Zin in! Vooral omdat het geen hobby dingetje wordt. We moeten wel onze verplichtingen nakomen én in leven blijven. In omgekeerd evenredige volgorde van groot belang! Dus blijf er bij, want we hebben nog een heel traject te gaan. Aan alle Vinex-bewoners: "Blijf daar. Wij zijn daar al geweest en wij gaan verder kijken. De weg er naar toe is al gaaf!"


Beetje Exposure Kan Nooit Kwaad

Woensdag hebben we een interview met het Noord Hollands Dagblad (Jac en haar netwerk!). Het verhaal van "Big-Corporate-probeer-Pa-en-Ma-bedrijfje-de-nek-om-te-draaien-met-Corona-als-excuus" is volgens ons het vertellen waard. Eigenlijk is alles het vertellen waard, als je het maar weet te brengen. De exposure is leuk, maar we willen met name aan mensen die in dezelfde situatie zitten meegeven dat je nooit, nooit, nooit moet opgeven. En dat kan je nooit genoeg over het voetlicht brengen. A La Bastille!


Jac&Jordi293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page