top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Het Einde Van Een Tijdperk #49

Het Doek Valt

Na precies 7 jaar zullen we komende vrijdag de deuren sluiten bij Clubs&Subs. Dat was enerzijds geen eenvoudige beslissing; we hebben 7 jaar lang bijna de klok rond gewerkt om het een succes te maken. Dat ging niet altijd vanzelf. We hebben eerst elke fout in het boek moeten maken, maar dat geeft uiteindelijk niet. Dat draagt ook weer bij aan het heroïsche karakter van het verhaal. Gelukkig dachten we -toen nog- aan het einde van vorig jaar het lek boven te hebben, en wanneer we 2020 zo zouden draaien als we 2019 eindigden dan zouden we het goed doen. Uiteindelijk is dat dus iets anders gelopen. Door een samenloop van allerlei ongelukkigheden zijn we aanstaande vrijdag dus lunchroom-eigenaren af. En da's best wel vreemd kunnen we jullie vertellen. We willen niet zielig doen, hoor. Met ons zijn er momenteel legio ondernemers die het zwaar hebben en niet redden. We hebben -zeker in de horeca- de tijd nogal tegen. Tel daarbij op dat we ook nog eens van alle kanten het nodige te verduren hebben gekregen (vaste volgers weten het, en nieuwe lezers moeten even terugbladeren door onze eerdere posts), en dan zal het niet als een verrassing komen. Desalniettemin zuur. We hadden het ons heel anders voorgesteld.


De Kogel Door De Kerk

Vandaag is dus de kogel door de kerk. Er moest nogal wat water door de Rijn (en bij de wijn), maar het is goed zo. Eerlijk gezegd was voor ons alle lol er ondertussen wel af. Naast het hele Corona gedoe, het getouwtrek rondom ons laatste restaurant, de voortijdige plotselinge stop van ons Limburgse avontuur en de hersenbloeding van Kiki heeft het continue gevecht om het hoofd boven water te houden ons er ook wel onder gekregen. Primair willen wij altijd doen wat we leuk vinden, maar we komen niet uit een ei en wanneer we in onze portemonnee kijken en daarbij een acuut geval van depressiviteit ontwikkelen dan is het tijd om de knop om te zetten. En dat hebben we gedaan. Verandert er iets? Ja en nee. Ons lunch-imperium is dus zoals gezegd straks niet meer. Maar we blijven wel doen wat we leuk vinden. Wat dat betreft zijn we onverbeterlijke optimisten! We gaan het vanaf nu alleen samen doen. En wat dat dan is, daar komen we snel op terug. Eerst Clubs&Subs een waardig afscheid bieden, én deze week als de sodemieters een plek voor al onze spullen vinden! Wat een enorme zooi hebben we bij elkaar gespaard! Marktplaats gaat het druk krijgen.Nog Effe

De komende week houden we jullie op de hoogte van hoe één en ander verloopt, en vanaf volgende week, tsja, geen idee precies! Dat zien we dan wel weer. Eerst nog effe deze week doorkomen. Dat wordt een drukke denken we. Alles moet worden uitgeruimd, schoongemaakt en opgeslagen worden (heeft iemand nog een tijdelijke plek zodat we de spullen uit kunnen zoeken en eventueel kunnen verkopen?). Deze week gaan we ook zoveel mogelijk uitverkopen in het restaurant. Alles moet weg, en de prijzen zullen "drastisch" naar beneden worden bijgesteld! Donderdag laatste dag voor het publiek. Vrijdag opleveren. Zaterdag wakker worden en beseffen dat we dan aan de volgende -hopelijk hele vette- zeven jaren gaan beginnen. Never Give Up!


Jac&Jordi

898 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page