top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Hoe Doe Je Een Duo Ding? #2

Achter het behang

Veel mensen vragen ons hoe het ons lukt om als partners samen een bedrijf te runnen zonder elkaar achter het behang te willen plakken. 24/7 samen zijn en de stress van een bedrijf te ervaren lijkt de meesten een onmogelijke taak, en dat is het waarschijnlijk ook voor het gros van de bevolking. En natuurlijk kijken wij ook wel eens stiekem naar het behang om te zien of er niet toevallig een hoekje los zit...


Samen met z'n allen

Naast dat we een 24-jarig koppel zijn is het bij ons ook nog eens zo dat onze kinderen in de zaak zaten, we familie op de loonlijst hadden staan, en er vrienden van ons meewerkten. Wanneer we weer iets bedachten of begonnen stapte iedereen er altijd overal samen met ons in. En dat komt weer omdat wij erg goed samen kunnen werken, en -nagenoeg- nooit onenigheid hebben. Dat straalt af op de mensen om je heen.


Samen gebouwd, samen gerouwd

We hebben letterlijk vanaf dag 1 met z'n tweeën de schouders er onder gezet, waardoor het ook echt ons ding is en niet iets wat door één van ons is bedacht waardoor de ander zich misschien niet voor de volle 100% betrokken zou kunnen voelen. We hebben het samen gebouwd, en nu de zaak om allerlei redenen op het punt van stoppen staat wordt er ook door ons samen gerouwd. Maar niet heel lang, want we hebben alweer een nieuw pad voor ogen. Blijf dus onze blogs lezen!Samen uit, samen thuis

We gaan iets afsluiten en moeten een heleboel regelen. Maar we dromen alweer over een alternatieve toekomst. Plannen, dromen, acties; we doen alles samen. Er zijn mensen die zeggen dat het onmogelijk is, of niet reëel of niet optimaal is. Maar voor ons is dat het wel! Wij zijn happy. Ook als we dat niet zijn. We zorgen er gewoon voor dat we altijd blijven doorontwikkelen. Op het werk of thuis, dat maakt ons niet uit. Wij vogelen gewoon alles uit, zoals Jac altijd zegt.


Een beetje van alles

We zijn allebei teamspelers. En we houden allebei niet van Haarlemmerdijkies. Doen wat wij doen werkt alleen wanneer je allebei zo bent. Je moet als ondernemer van alle markten thuis zijn, maar wanneer je met z'n tweeën bent is het handig wanneer ieder een beetje van alles kan, maar dat je op de belangrijke punten hetzelfde denkt over zaken zoals hierboven genoemd. En wanneer je ook nog een beetje van elkaar houdt. Dat helpt ook! :)


Jac&Jordi
386 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page