top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Incognito #61

Lunch Bezorging Afgeleverd

De afwikkeling van ons lunch-avontuur begint z'n beslag te krijgen. We hebben al onze collega's het beste gewenst, we hebben onze leveranciers het beste gewenst, we hebben onze gasten het beste gewenst. En nu wensen we een concu-llega ook het beste. Vanaf deze week verwijzen we iedereen die we in de laatste zeven jaar hebben verwend met onze Clubs&Subs door naar Lunchlevering.nl van de familie Bon. De gebroeders Bon leveren, net als wij, al zeven jaar lunch in Amsterdam en met name in Sloterdijk-Westpoort. Een echt familiebedrijf, dus de klik was er snel. Wij hebben afgesproken dat wij, nadat we er ons van hebben laten overtuigen dat zij net zoveel feeling hebben met het maken van lekkere lunches, onze klanten naar hen doorsturen. Op die manier krijgen zij de business, krijgen onze klanten een goed alternatief, en hopen wij op een gegeven moment dat er voor ons nog ergens iets aan de strijkstok blijft hangen. Maar ja, Corona, hè?! Dus geen garanties, maar wel het idee dat we niet een gapend gat achter laten. De Bon-broeders hebben ons vertrouwen. We hopen echt dat zij en al de klanten die we achter laten een goede match blijken te zijn. Laat dat dan onze laatste levering zijn geweest.


Kleine Dingen

Ondertussen zijn het de kleine dingen die je doen beseffen dat het echt over is met onze aanwezigheid in de lunch-scene. We hebben de bestickering van de bus gehaald, en zijn weer incognito op pad vanaf nu. Toch een soort van een mijlpaal-achtige actie. Zo van; er is geen weg meer terug. En zoals hierboven al vermeld hebben we onze klantjes verteld dat ze nu beter naar iemand anders kunnen gaan. Ondertussen staan de laatste spulletjes op marktplaats. Vreemd om zo je hele inventaris langzaam maar zeker op te zien lossen tegen hooguit 10 of 20 procent van de aankoopwaarde. Maar ja, Corona, hè?! Dus in een notendop; alles met z'n ups&downs. The Time Is Always Now, en daarom is het leuk wanneer we nu nog iets vangen voor iets wat we ooit hebben aangeschaft. Elke euro gaat het varken in!Van Sloterdijk Naar Praag

Hoe leuk is het daarom dat wij van een vriend van ons hoorden dat hij zich min of meer heeft laten inspireren door ons talent voor vallen en opstaan, en zijn eigen droom is gaan volgen. Hoewel hij eerst dacht dat het ondernemen wellicht niets voor hem was, is hij deze week gestart met zijn eigen website, met als ultiem doel om van zijn passie zijn beroep te maken. Hij houdt van Praag, en voelt aan alles dat hij er iets mee moet. Tuurlijk, zeiden wij, daar moet je iets mee doen! Sky's the limit! Hoewel we nooit in Praag zijn geweest was zijn enthousiasme aanstekelijk, en zagen we het voor ons. Hoe precies? Ja, dat weten wij ook niet, maar we zagen wel iets voor ons! En hij dus duidelijk ook en al veel langer. Niet te lang denken, en doen is het credo. Als je niet wil vallen, dan moet je gaan liggen. Zo niet Jeroen; die wil graag, en pakt Praag in z'n kraag. Niks liggen. Staan en gaan. Dus als je een persoonlijke trip naar Praag wil of iets anders met Praag wil (Praag kopen bijvoorbeeld) Check zijn site dan eens, en laat je inspireren. Wij gaan hoe dan ook nu dus eindelijk een keer naar Praag. Wie gaat er mee? Jeroen is de ultieme gids. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Roadtrip!!


Van Platen Vinyl Naar Platen Hout

Nog zo'n gaaf voorbeeld van "Never Give Up"! DJ Menjo, onze grote vriend met klein hart en uitgebreide platenverzameling zit ook niet stil. Snoeihard uitgeschakeld door de Corona-ban op evenementen, moest Menno -alias DJ Menjo- aanpassen, omschakelen, bijscholen en opschalen. Immers, de schoorsteen moet roken. Hoewel alles op lossen (sch)groeven stond in zijn branche, draaide hij de pitch omhoog in plaats van omlaag en koos zijn eigen muziek. Nu is hij meubelmaker en pakt zijn podium. Blijf draaien Menno!


Jac&Jordi377 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page