top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Ja, Maar Hoe Dan? #25

Lezersvragen

Een aantal van jullie hebben ons naar aanleiding van onze post van gisteren gevraagd hoe we nou dan denken dat we e.e.a. gaan bekostigen en of we niet zenuwachtig worden van het feit dat we niks hebben dat ons voor nu en in de toekomst enige vorm van zekerheid en vangnet biedt. Om met de tweede vraag te beginnen, we worden niet zenuwachtig. Uiteraard bereiden we ons plan voor. En uiteraard snappen we dat we iets moeten gaan doen om inkomen te genereren. Nogmaals; we zijn geen hippies! (We hebben wel teenslippers overigens). Kijk, wij hebben al zoveel meegemaakt, dat we een paar zaken voor onszelf duidelijk hebben gekregen. De kern daarvan is dat we geen voldoening genoeg meer krijgen uit de traditionele manier van bezig zijn en dat we dat ook helemaal niet hoeven te doen aangezien wij door andere zaken dan de meeste materiële getriggerd worden. Dat materiële omvat overigens niet het drinken van een goed glas wijn! Wel heel gaaf dat jullie mee denken! Laten we eens kijken of we er een joint effort van kunnen maken!

Puzzelstukjes

Elk plan is een puzzel. Elk puzzelstukje moet passen. Doen ze dat niet, of mist er eentje dan heb je geen plan. Je hebt dan alleen maar een idee. Wat wij nu aan het doen zijn is de puzzelstukjes in kaart brengen zodat we aan het puzzelen kunnen gaan. De ideeën vallen dan in elkaar, en voilà, je hebt een plan! Er zijn, zoals we al eerder meldden nog best wat puzzelstukjes te vinden. Zonder nog teveel prijs te geven van wat er nog niet in concrete vorm is, kunnen we wel zeggen dat we aan het uitzoeken zijn hoe we met affiliate marketing aan de slag kunnen. Jullie kunnen dus al twee dingen doen; ons voorzien van tips en tricks hoe dit op te zetten en zoveel mogelijk mensen op dit blog wijzen. We hebben namelijk al een paar gastblogs geschreven die erg leuk ontvangen zijn. Eén van de dingen die we zouden willen doen is hiermee inkomen generen middels affiliate marketing (zie je de puzzelstukjes liggen?!). Om dat te gelde te maken heb je meer traffic nodig. Tevens kunnen we wanneer we meer traffic genereren ook op een platform van professionele bloggers terecht en zo weer meer verdienen om het uiteindelijke plan te kunnen bekostigen én uitvoeren. Daarmee gaan we doen wat we willen én gaan we in ons levensonderhoud voorzien. En als jullie ondertussen nou dit blog blijven delen als een malle, dan kunnen we ook voor de toekomst zorgen. Puzzelen is best leuk eigenlijk!


Blokken En Bloggen

Ondertussen zitten wij natuurlijk niet stil. Online blogcursus. Online marketing cursus. Bloggen natuurlijk. Zoveel mogelijk mensen benaderen en vertellen wat we willen doen -wij geloven in de wet van de aantrekkingskracht- zodat we weer tips en adviezen krijgen. Maar ook vast wat visjes uitgooien voor wanneer we op weg gaan. Zo hebben we via Natasja en JP -twee naar zuid Frankrijk afgezakte horeca-ondernemers uit Amsterdam met een restaurant en B&B in Banyuls- al geregeld dat wanneer we daar zijn we druiven kunnen plukken. De tering naar de nering! En zo willen we al bloggend, vloggend en marketingend aangevuld met allerhande klusjes eens zien hoe ver we gaan komen. Mhh, misschien worden we toch hippies…

Dus…

Be Part of the Solution and not the Problem! Help dit Sabbaticouple op weg. Want weg gaan we. Hoe gaaf zou het zijn wanneer we dit blog vanuit de vreemdste plekken in Europa kunnen schrijven. En ondertussen ons plan vorm kunnen geven. Het is nu al leuk, dus bedenk eens hoe kicken het is wanneer dat allemaal gaat lukken! Dus… houd je niet in en denk mee. De beste tips worden beloond met een T-shirt van Sabbaticouple Gear (Hé, weer een idee!!)


Jac&Jordi

254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page