top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Pochen Over Het Bloggen #46

Volgens Ons Gaat Het Om Respons

Wij zijn gaan bloggen uit het niets. Zonder ervaring, en met -toen- nog niet hele concrete doelen. Nu we bijna twee maanden bezig zijn, hebben we er een heleboel bijgeleerd, is er veel gebeurd, zijn onze doelen een stuk helderder en krijgen we -na enig aandringen- veel respons. Ook offline. En om respons -let op; géén likes, maar repsons- daar gaat het ons bij nader inzien om. Want wat is de energie waard die je in het bloggen stopt, wanneer er geen respons komt, toch?! Vandaag nog "live" respons gehad van iemand die we "offline" tegenkwamen, en die niet helemaal onverdeeld positief was over onze blogs. Top! Daar kunnen we wat mee. Of niet, maar dat is aan ons. Over het algemeen zijn we zeer ontvankelijk voor advies en kritiek, dus hoe meer, hoe beter! De respons heeft ons ook doen inzien dat jullie lezers naast een zeer emotionele ook een zekere commerciële waarde hebben. Wanneer wij onze commerciële platforms gaan lanceren, zijn jullie natuurlijk onze harde en kritische, maar altijd faire, klankborden! Over deze commerciële ideeën heel binnenkort overigens meer. We hebben ze nu in beeld, en dankzij ons geblog én jullie reacties krijgen we steeds meer gevoel voor het online reilen en zeilen.


Over Bloggen Gesproken

Ja, over bloggen gesproken; we hebben ondertussen voor enkele contacten gastblogs mogen schrijven. Dat vinden we heel leuk, en zoals we al eens eerder hebben laten weten bieden we graag aan om voor wie daar behoefte aan heeft dat ook te doen. Ook hier geldt weer dat we het doen voor de respons en de traffic die het voor beide partijen oplevert. We doen het GRATIS!! Neem maar eens een kijkje bij de blogs die we al hebben gemaakt:


Blog voor Divalis

Blog voor Het Zingende Telegram

Blog voor Browniehemel


Dus wil je de hemel in worden geschreven (wij zijn schaamteloos partijdig), neem dan contact met ons op. Wij weten wel raad met jou en je product!!Veiling Een Succes

De veiling van onze foto's was een succes! We hopen dat ze allemaal een mooi plekje krijgen. Hangen ze éénmaal, dan zijn we benieuwd naar de nieuwe plek! Stuur een fotootje, dan kunnen wij er met een gerust hart ook emotioneel afscheid van nemen :) Het heeft er ook toe geleid dat we de restanten van wat we nog meeslepen op een rijtje hebben gelegd en alles op marktplaats gaan zetten. Mean&Lean. Zo gaan we door het leven!


Frequentie Bloggen

We hebben besloten alleen nog maar op maandag, woensdag en vrijdag iets te posten. Of er moet iets héél spannends gebeuren in de tussentijd. We willen ons publiek niet met kwaliteit blijven overspoelen! En de spanning die er dan tussen de posts wordt opgebouwd is ook van waarde. Er moet natuurlijk wel een hunkering blijven bestaan in onze relaties!


Stand Van Zaken In "De Zaak"

Trouwe volgers weten van "De Zaak". Dat we even niet zo veel hebben laten weten, is omdat we weer in goed overleg aan tafel zitten en de toekomst aan het bespreken zijn. Er zijn best wel wat ontwikkelingen, maar omdat we nu on speaking terms zijn, is het even in ieders belang om dit achter gesloten deuren te doen. We hopen deze week ergens een kogel door de kerk te kunnen jagen. We houden jullie up-to-date natuurlijk. Tot die tijd zitten we in het torentje.


Grappige Facebook Fuck Up

Nog even een grappige anekdote inzake de moraalridders van Facebook. Wat een puriteinse manier van denken houden die Amerikanen er op na. Vorige week werden onze Facebook ads geblokkeerd wegens on-ethisch taalgebruik! In één van onze posts staat namelijk de opmerking "Met de billen bloot". Dat was voor Facebook reden om onze ads per direct stop te zetten! Lang Leve Algoritmes en Kunstmatige "Intelligentie"! Misschien moeten we onze posts maar in het vervolg per postduif naar jullie verzenden. Is wel zo romantisch eigenlijk!


Jac&Jordi


273 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page