top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Sabbatical #13

Kryptonite

We zijn een beetje moe. Dat kan natuurlijk wel eens voorkomen. Zelfs ons overkomt het wel eens, maar de laatste tijd wat vaker dan voorheen. En dat heeft ons aan het denken gezet. Ook dat overkomt ons wel eens! We zijn niet echte denkers. Doeners, dat zijn we, en daar gingen we altijd prat op. Tot voor kort, omdat er opeens niet zoveel meer te doen was. En dan ga je denken. En dan word je moe. Tenminste, wij worden dan moe. En dat zet je dus aan het denken; "Waar word je nou zo moe van?" Krypronite? Nee, nee, da's iemand anders. Mhhh, wat zou het kunnen zijn? Zou het kunnen dat we een beetje leeggezogen worden door alles en iedereen?Eekhoorntjes

Dat laatste zou best eens kunnen. Wanneer je optelt wat we de afgelopen tijd allemaal om ons oren hebben gekregen en krijgen (Tip: even blog #1 t/m #12 er bij pakken), dan is dat misschien niet zo gek bedachten we ons op een gegeven moment. Maar hoe komt het dat ons dat allemaal gebeurt was de volgende vraag? Trekken wij het aan? Ja, dat zou zeker kunnen. Je bent er immers altijd zelf bij? Of hebben we zoveel pech gehad? Yep, dat ook wel, maar dat geldt voor iedereen wel eens. Dat is geen excuus. Mhh, ok, eens denken... Wat zou nog meer de oorzaak kunnen zijn?? En toen wisten we het! We hebben teveel op ons hals gehaald! Op teveel borden tegelijk geschaakt. Op teveel paarden in één keer gewed. In teveel sloten achter elkaar gesprongen. En dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar dat we in het bos zitten is wel duidelijk. Wie ons er in heeft gestuurd is nog even de vraag, maar we zien links en rechts een paar eekhoorntjes. En een heleboel eikels...


Uitblazen

Uitblazen bleek het toverwoord. Een sabbatical de oplossing. Volgend jaar beginnen, maar eerst wat zaken afhandelen. En dan uitblazen!


Unfinished Business

Als je dit blog volgt, dan weet je dat we nog één en ander te regelen hebben. De rechtszaak van vorige week en de uitspraak van volgende week is er één van, maar er is natuurlijk veel meer. De kans dat we op korte termijn ons laatste restaurant moeten sluiten is meer een kwestie van wanneer dan van of. Dat betekent dat we op dat vlak nog best wat op te lossen hebben. Maar ook omtrent onze afgelaste plannen in Limburg moeten we nog een aantal dingen vorm geven. Velen van jullie vragen er al dagen naar, maar omdat daar nog niet de puntjes op de i zijn gezet met alle betrokkenen, vinden we het niet kies om daar nu iets over te zeggen. Over een uurtje gaan we hierover in gesprek. Meer info volgt dus nog. Dat zou wel eens een blogpostje op kunnen leveren.


Schaamteloos

We zijn heel erg gevleid door de berichten van een aantal van jullie over onze schrijfstijl. Blijkbaar vinden sommigen van jullie dat daar wel eens een verdienmodelletje van te maken zou zijn! Nou, wij ons meteen aanmelden als professioneel blogger bij een platform waar je blogopdrachten kunt verzamelen, maar ons blog heeft nog te weinig volgers en te weinig hits. Maar... als jullie nu eens actief jullie netwerken inzetten en verwijzen naar dit stukje online proza, dan lukt het misschien wel! Dus houd je niet in en promoot ons schaamteloos. Krijgen wij weer energie van. Kunnen we blijven schrijven!


7 achter ons en 7 voor ons

Precies tussen de rechtzaak en de uitspraak in. Week 2 gaan we vanaf nu aftellen.


Jac&Jordi386 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page