top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Stand Veiling #41

Stand Biedingen Per 16-07-2020


#2 Sophia Loren / Hoogste Bod € 50,00

#6 Amy Winehouse / Hoogste Bod € 50,00

#7 Audrey Hepburn / Hoogste Bod € 30,00

#9 Barrack Obama / Hoogste bod € 15,00

#12 Pablo Picasso / Hoogste Bod € 30,00

#13 Salvador Dali / Hoogste Bod € 30,00

#14 Al Pacino / Hoogste Bod € 75,00

#16 Elvis Presley / Hoogste Bod € 40,00


We zijn benieuwd. Zijn er onder jullie professionele bieders die zich op de vlakte houden en pas op het allerlaatste moment toeslaan?! Wordt het maandag een biedings-slagveld, of zitten wij straks met 7 of 8 -schitterende- foto's aan de muur? Al die vragen maken het nou juist zo interessant. We zullen zien!


Disclaimer: Deze foto heeft in het licht van deze post geen enkele context, en staat op geen enkele wijze in relatie met welk aspect dan ook vermeld alhier.


Ondertussen

Ondertussen zitten we in de wacht qua afhandeling van de "zaak", want na gesprek van gisteren nog geen concrete reactie van tegenpartij. Ondertussen zijn we begonnen met onze gereduceerde publicatiefrequentie, en ondertussen hebben we trek gekregen in een wijntje.


Nog Even Dit

Oh ja, en nog even dit; We krijgen dagelijks heel wat reacties van jullie, maar bijna allemaal via Facebook Messenger en via privé berichten op deze site. Wanneer je inlogt, kun je een opmerking onder aan de post achterlaten. Dat is leuk! Kan iedereen daar weer op reageren. Nou ja, kijk maar. Wij verkopen je data niet en hebben niets te winnen bij het openbaar maken van jullie berichten, maar misschien leggen jullie zo ook weer contacten! We willen ook een beetje verbinden. Misschien toch een beetje hippies, Kelton?


Jac&Jordi
124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page