top of page
Zoeken
  • Jac&Jordi

Terug Naar Het Begin #9

Bijna

Wanneer we terugkijken en alles nog eens op een rijtje zetten, dan kunnen we eigenlijk niets anders concluderen dan dat we er bijna waren. Bijna! Na jaren van sappelen was 2019 echt het keerpunt. We zeiden eind vorig jaar tegen elkaar dat wanneer we 2020 net zo zouden kunnen draaien als 2019 maar dan met een uitgeklede organisatie, we niet zouden mogen klagen.


Spek

Maar toen kwam Corona, en dat kwam voor ons te vroeg. Met te weinig spek op het bot waren we hier niet klaar voor. Maar dat neemt niet weg dat we ons zwakke punt hadden gelokaliseerd én we hadden er de oplossing voor in de vorm van ons dreamteam. Uitvoerend was er niks mis met ons concept. We verkochten zoveel f&%#@*g broodjes dat we aan die kant niets hoefden te doen behalve er voor te zorgen dat we de vraag aan konden. De financiële kant, dat was de uitdaging!


Denktank

We hadden er al veel over gelezen, over de noodzaak van het hebben van een denktank, maar we hadden hem uiteindelijk en hij werkte goed. Jenny had het personeel perfect in de hand, en leidde de mensen die voor ons werkten met vaste hand. Dochter Kirsten zorgde voor de professionaliteit op de vloer en schoonzoon Kelton runde de keuken zoals een echte chef dat doet én gooide zich met gevaar voor eigen leven op onze boekhouding. Het woord "marge" hebben we van hem geleerd. Nooit echt over nagedacht... Een goed team is goud waard! Hierdoor kan je zelf weer doen waar je goed in bent.Vastloper

Uiteindelijk heeft het niet mogen baten. De gouden formule, want dat was Clubs&Subs, kreeg vlak voor de finish een vastloper, en aanduwen is geen optie meer. Maar dat neemt niet weg dat we wel iets heel gaafs van de grond hebben getrokken en letterlijk honderdduizend mensen over de vloer hebben gehad.


Indrukwekkend

Ons Clubs&Subs avontuur zit in de afsluitende fase. De uitspraak van de rechter op 24 juni bepaalt hoe en wanneer, maar dat het einde aanstaande is, is wel duidelijk. Maar wij vinden onszelf ondanks dat best wel goed. We hebben zes zaken geopend in acht jaar. (En ook weer gesloten weliswaar.) Da's best indrukwekkend wanneer je bedenkt dat we met werkweken van, pak 'm beet, 80 uur nog steeds redelijk in shape zijn!


Geniale Actie

De start was hobbelig, maar na een brute tackle van achteren door de bank startten we één van de eerste crowd-fund acties in Nederland. Daarmee luidden we het ontstaan van Clubs&Subs in, en achteraf gezien was dat een geniale actie! (Nu hopen we stiekem op weer een briljante ingeving!) Zoals je op het filmpje kunt zien hebben we toen op een hele reeks evenementen mogen vertellen over ons crowd-fund avontuur. Denk je nu je onze blogs volgt dat we nog steeds wat te vertellen hebben? Je kunt ons natuurlijk nog steeds boeken! Wie weet is dat onze toekomstig verdienmodel!


Nog 11 nachtjes

De uitspraak komt dichterbij. Dé rode draad de komende anderhalve week. Lijkt wel een Netflix serie!


Jac&Jordi

308 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page