top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

Vrijdag Middag Dip #29

Meer Dan 100000 Woorden Kunnen Zeggen

Vandaag een maand aan het bloggen. En de onvermijdbare dip dient zich aan. Writers Block. Blog Dip in ons geval. We hebben meer dan honderdduizend woorden op-gepend in 4 weken. Dat is een gemiddelde van drieduizend driehonderd drieëndertig woorden per dag. Eigenlijk een totaal van honderdtwaalfduizend woorden. Maar dan krijg je geen mooi getal. 100K dus. Best gaaf. Niet dat we niks meer te vertellen hebben, maar we kunnen even niet, want sommige dingen moeten inzinken en andere dingen moet worden uitgesproken en op sommige dingen zitten we nog te wachten en wéér andere dingen liggen in de week. Het is ook niet zo dat er niks op stapel staat. En wat op stapel staat kun je nog niet loslaten, dus we zullen vandaag even moeten loslaten dat we overal grip op willen hebben. Maar goed, honderdduizend worden dus. Klinkt veel, maar we hebben het gevoel dat we al veel meer hebben gezegd. Daarom is het tijd dat iemand anders eens wat zegt!


Podium Of Schandpaal

En morgen is de dag dat iemand anders eens wat gaat zeggen. Het Noord Hollands Dagblad heeft een artikel geschreven over onze rechtszaak en de uitkomst daarvan. En ze hebben wederhoor toegepast. Dus hoe vaak wij ook hebben geschreven over de situatie vanuit ons perspectief, morgen zullen we zien wat een onpartijdige partij (...) hierover gaat zeggen. Worden we op een podium gehesen, of aan de schandpaal genageld? Wij gaan jullie in ieder geval morgen hier op dit blog van het artikel op de hoogte stellen en een link plaatsen. Hoge bomen, toch...No Fish Today

Maar goed, dat is morgen. Vandaag is dus een typische tussen-dag. Moeten we dan iets forceren? Fake News brengen? Dan spelen we Trump in de kaart. Geen goed plan. Iets over de Formule-1 schrijven? Voetbal? Het collectieve verleden? Halsema's Huizen? Pfff... Zo niet interessant, en zo uitgekauwd. Nee, wij maken pas op de plaats. Dan maar wat minder hits! Wij gaan er morgen vroeg op uit om een krant te scoren. Da's best ouderwets en niet in de lijn met dit online gebeuren. Maar wanneer het een positief stuk is, dan kunnen we misschien weer wat lijntjes uitgooien. En worden we gefileerd, dan moeten we misschien een lijn trekken en een andere lijn kiezen. Vandaag in ieder geval geen breaking news.


Mijlpaaltje

Vier weken bloggen is in ieder geval een mijlpaal. Ook een mooi moment om te bepalen hoe verder. Niet dat we geen ideeën hebben, maar die zijn nog niet uitgewerkt en helemaal afhankelijk van hoe één en ander zich ontwikkelt. Goede gelegenheid om pas op de plaats te maken en door te pakken. Mhhh, hoe leggen we dat nu weer uit?? Laten we het hier even bij houden, een borrel nemen en morgen samen met een kop koffie over de krant buigen. De papieren versie wel te verstaan. Heeft ook wel wat, toch?


Jac&Jordi

234 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page