top of page
Zoeken
  • Jac&Jordi

Wéér Een Jaar Erbij. En Wat Voor Eén!? #78

Alive And Kicking

Ik -Jordi- vier vandaag mijn 53ste verjaardag. Felicitaties bij de opmerkingen. Kado's gewoon naar ons postadres! :) Normaal zijn we niet zo van het terugkijken, maar wat een jaar was dit! We hebben er al veel over geschreven, maar op een dag als vandaag kijk je toch even voorzichtig achterom, en dan moet je wel even twee keer extra kijken. Wat een waterval aan up's en down's. Maar jullie kennen ons; de up's blijven hangen en de down's zien we als iets waar we weer sterker uit mochten komen. Over de up's dus!


De Eerste Bestellinkjes

Eén up is dat we twee weken geleden met trots ons derde initiatief voorstelden; GrocersGoLocal.com. En hoewel de site nog niet eens live is, hebben we via de brochure met Iberico-ham (die jullie gewoon mogen aanvragen!) al de eerste bestellingen mogen ontvangen. Superleuk natuurlijk, want eigenlijk is het idee om pas wanneer we op reis gaan bij de lokale producenten van lekkere dingen langs te gaan, en deze aan te bieden met eerste hand garantie. Wij gaan immers zelf proeven en bepalen of het in aanmerking komt. We worden "digital-on-the-road-kruideniers". Maar goed dat we héél véél gaan lopen! Het zal allemaal wat sneller gaan schatten we zo in, want we krijgen op dit moment al meerdere producten aangereikt die we gaan proeven en, indien ze ons bevallen, gaan verkopen. Hadden we niet zo snel verwacht, maar wel gaaf natuurlijk! We zeiden het al, maar we zeggen het weer; kennen jullie iemand die echt iets lekkers maakt, laat het ons dan weten. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen?!


Allemaal Up's!!


Camino Try-Out

Over twee weken gaan we 100 kilometer lopen in vijf dagen door de kop van Noord Holland. We gaan dan van pension naar pension lopen en houden jullie dagelijks op de hoogte. Misschien nemen we jullie live mee via Facebook. Geen idee, maar we gaan dan één en ander uitproberen, weer en wind trotseren en een voorproefje nemen van het leven als pelgrims! Nog 105 nachtjes en dan gaat het echt gebeuren! Binnenkort nog even een dochter verhuizen, en dan echt aan de bus beginnen en aftellen natuurlijk! Na een relatief rustige periode nu weer iets om naar toe te leven. Leuk!!


Jac&Jordi


144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page