top of page
Zoeken
  • Jac&Jordi

Wat Er Ook Gebeurt #31

Save The Date

We zitten nu in onze bus op weg naar de verjaardag van schoonzoon Kelton. Jac rijdt en spart met me over de inhoud van deze post, en ik zit te typen. Zoals altijd. Het wordt een soort tweede natuur. Kelton is vandaag overigens 30 geworden. We gaan borrelen, en drinken er dan meteen eentje op schoonzus Kiki die sinds een paar dagen uit haar coma is gekomen en met horten en stoten aan het bijkomen is. Ze heeft nog een lange weg te gaan, maar het is goed nieuws!

Belangrijk voor ons is dat we nu definitief de datum geprikt hebben om volgend jaar naar Santiago De Compostela te gaan: Maandag 22 maart 2021. Zo, dat is er uit. Geen weg meer terug! Die sabbatical komt er echt! Maar geen nood; wij blijven onderweg gewoon bloggen én vloggen. We gaan een beetje oefenen en een YouTube kanaal beginnen. Straks niet alleen tekst, maar dus ook beeld. Het wordt nog wat met ons!

Plannen Worden Concreter

De reis naar Santiago De Compostela wordt een soort kick-off. Een reset, maar ook het begin van een nieuw avontuur. We kunnen natuurlijk niet langdurig weggaan zonder inkomsten, en ons plan is om middels online marketing-concepten inkomen te genereren. Super spannend, want we zijn niet de meest onderlegde IT’ers, maar we doen links en rechts online cursussen en we hebben ook al iemand die ons wat tips gaat geven (Thnx Leks!) en we hopen natuurlijk dat er iemand is die dit leest en een expert is op het gebied van “affiliate marketing”! We houden ons aanbevolen. Don’t worry; voor niks gaat de zon op. We hebben al twee concepten bedacht waarmee we denken met onze laptop business te kunnen creëren. We zijn echte whizzkids aan het worden, en we vinden het leuk! De uitdaging is enorm, want het is voor ons een hele nieuwe markt die we helemaal niet kennen. Maar we zijn al supertrots dat we dit blog helemaal zelf vorm hebben gegeven en bij kunnen houden. Voor een doorsnee tiener waarschijnlijk appeltje-eitje, maar dat zijn wij niet -meer-…


Reizend Circus

Om te doen wat we voor ogen hebben, moeten we wel een beetje switchen naar de “hippie-modus” (Sorry Kelton). Een onderdeel van het plan is om onderweg te stoppen bij allemaal lokale producenten van mooie producten, wijnen en andere lekkere dingen, leuke B&B’s en hotelletjes etc en daarover te vloggen en te bloggen en zo mensen naar de sites van de aanbieders van al die lekkere dingen en leuke plekken te krijgen. Wij, als online marketeers en hopelijk op een dag “influencers”, plukken daar dan weer de financiële vruchten van. Maar om dat te doen kunnen we natuurlijk niet van hotel naar hotel hoppen want dat is niet te betalen. Wanneer we internet-miljonairs zijn weer wel natuurlijk, maar dat duurt zeker een paar weken. Daarom gaan we in onze bus wonen! Fietsen mee, want we gaan Santiago De Compostola namelijk fietsend en niet lopend doen. Jordi mist anderhalve meniscus. Niet een goede basis om 2000 kilometer te gaan lopen. We zetten een daktent op onze bus en rijden naar Zuid Frankrijk. Daar zetten we de bus neer, fietsen naar Santiago en maken een lus door noord Portugal, en midden Spanje terug naar onze bus in Zuid Frankrijk. Een hoog Woodstock gehalte, maar wij hebben er nu al zin in!

Gewoon Doen

We werken al jaren als twee halve malloten, en zoals jullie de afgelopen tijd hebben kunnen lezen is niet alles helemaal vlekkeloos verlopen. We hebben nog wat zaken op de rit te krijgen, maar daar hebben we nog even voor. En daarna gaan we het gewoon doen. We hebben misschien de indruk gewekt dat ons zakelijke leven een lijdensweg was, maar dat is niet zo. Dat het tijd is voor een break is wel een feit. Veel mensen denken er aan en doen het niet en krijgen dan op een dag spijt dat ze nooit hebben durven springen. Wij staan al een tijdje op de rand in die afgrond te kijken, en eigenlijk ziet het er best gaaf uit daar beneden. Probeert eerst iedereen ons er in te duwen, en stappen we nu zelf in! Dat hadden veel mensen niet zien aankomen! Wij trouwens nog niet zo lang geleden ook niet.

Jac&Jordi

296 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page