top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJac&Jordi

What's New?!

Harde Acties

Het is zo leuk! We hebben gisteren met Marvin, onze webdesigner/online-yoda, de eerste stappen gezet richting onze nieuwe website. We hebben de meeste dingen geregeld qua afhandeling van ons verleden (genoeg daarover), dus we hebben ons hoofd -bijna helemaal- vrij voor nieuwe zaken. Eerst volgende week een weekje weg. Tiny home in België en een B&B in Normandië. De laatste MB's in ons hoofd vrijmaken, zodat we weer vol in de vooruit kunnen schakelen. Nog zeven maanden voor we naar Santiago de Compostela gaan, dus enerzijds tijd genoeg, maar aan de andere kant zijn zeven maanden ook zo over. Er volgen nu harde acties! We moeten aan de bak, en dat is een uitdaging. Maar daar houden we van. Dat hebben we wel een beetje bewezen, toch?! Nieuw is leuk. (Vandaar ook de nieuwe foto op de homepage!)


Tipjes Van De Sluier

We lichten vandaag wat tipjes van de sluier op, want zoals gezegd zijn we begonnen met "bouwen". Bedenk dat we ons op glad ijs begeven. We gaan immers iets volledig nieuws doen

-voor ons dan-, dus we hebben alle hulp en feedback nodig die we kunnen krijgen. Houd je dus niet in! Maar goed, onze plannen, daar gaat het nu om. Wat wilden we ook alweer? A) Online handelen. B) Iets wat we "on the road" kunnen managen C) Minimale opstartkosten. We hebben de volgende plannen:


Plan 1

Ons eerste plan is om een online platform te starten waar wijnwinkels en wijnleveranciers hun voorraden op kunnen aanbieden waar ze vanaf moeten. Zie het als een Amazon voor wijnleveranciers én wijnliefhebbers. Door de hele Corona-situatie neemt de horeca veel minder wijn af, en veel wijn is "drinkwijn", wijn die je niet heel lang kunt laten liggen. We willen dus goede wijn voor interessante prijzen aanbieden. Dropshipping dus! www.cellarsales.nl komt er aan!

Binnenkort te koop bij www.afficheonado.com Een originele Cappiello in goudkleurige lijst.


Plan 2


Toen we nog in de veronderstelling verkeerden dat we een B&B en horeca gelegenheid in Limburg zouden starten, waren we al een jaar geleden gestart met het verzamelen van allemaal artistieke en bijzondere reclameaffiches. Het was ons idee om deze affiches daar op te hangen en zo een mooie verzameling op te bouwen die we daar ook weer zouden verkopen aan de liefhebbers. Dat is allemaal een beetje anders gelopen, maar ondertussen hebben we wel een hele zwik van dit soort -vaak oude en heel zeldzame- affiches verzameld. We gaan een online galerie lanceren met allemaal van dit soort affiches en posters. Ga zeker een kijkje nemen wanneer we online zijn. Er zitten beauty's bij. www.afficheonado.com willen we binnen twee maanden lanceren!


Spannend!

Geloof ons. Dit is allemaal heel spannend voor ons. Enerzijds twee totaal nieuwe richtingen, en allebei 100% online wat ook helemaal nieuw is voor ons. Voor sommigen een regelrechte nachtmerrie. Voor ons een "dream come true", want weer boordevol uitdagingen die onze creativiteit weer helemaal wakker schudt. Maar we zijn er nog niet!


Plan 3

Oók online, maar weer héél anders is ons plan nummer 3. Dat gaan we starten wanneer we onderweg gaan. Jac gaat dan live twee ochtenden per week yogales geven vanaf de plek waar we ons dan bevinden. Voor een piepklein bedrag per keer log je dan in, en doe je live mee met Jac. Dat kan zijn vanaf een strand in Spanje, een berg in Frankrijk of ergens in een lavendelveld waar we ons dan ook mogen bevinden. Hoe leuk kun je je dag starten?! www.daybreaker.fun gaat vast veel fans krijgen!


Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen

Wij zien onze situatie als een nieuwe kans die ons gegeven is. Niks geen moeten, maar mógen! We mógen er weer tegen aan. Een geschenk dus, en een gegeven paard kijk je niet in de bek, dus we geven het de sporen. We zien vanzelf wel of het een dooie knol is, en in dat geval gaan we er niet aan trekken. Maar hoewel we wel eens eerder op het verkeerde paard hebben gewed, denken we dat we nu wel eens iets in handen kunnen hebben wat we de sporen kunnen geven. En laten we eerlijk zijn; met deze plannen kan een blind paard nog geen schade maken, dus volgende week even een paar dagen de teugels laten vieren. Daarna de zweep erover . We hebben er weer/altijd/nog steeds zin in!


Jac&Jordi


178 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page